Sommerhus med ensidig taghældning

Ensidig taghældning på sommerhus

Da vores tegnestue, for år tilbage, skabte vores Black Line “design”, var det målet at lave et nyt og tidløst design med store skydedøre til terrassen, -og faktisk blev alle modellerne skabt med ensidig taghældning.

Alle designs var gennemarbejdet og klar til tryk, med ensidig taghældning, men i sidste øjeblik blev designet ændret til det velkendte saddeltag.

Årsagen var, at de fleste lokalplaner for fritidshusområderne i Danmark foreskriver saddeltag, så for at imødekomme flertallet, -så blev det saddeltag.

”Men når vi engang imellem må for lokalplanerne, så er det fantastisk at finde “de gamle tegninger” frem, og få lov til at bygge et sommerhus med ensidig taghældning ”

Vi har stadig ikke fritidshuse med ensidig taghældning i vores katalog, men det betyder ikke, at muligheden ikke er der.

Så tag endelig fat i os, hvis det er denne stil du ønsker til dit fritidshus.

Højt til loftet og et minimalistisk udtryk

Når du bygger dit fritidshus med ensidig taghældning, giver det en række fordele, som er værd at tage med i dine overvejelser, når designet på dit nye sommerhus skal besluttes.

Den ensidige taghældning giver en rigtig god lofthøjde, som åbner mulighederne for udgange og store vinduespartier i hele husets ene side. Det giver masser af lys ind i sommerhuset og forener nærmest huset og de udvendige omgivelser. I husets anden side, vil du få en normal højde på huset.

Samtidig giver ensidig taghældning et stilrent udtryk med rene og skarpe linjer og en markant facade.

Skal vi tage en snak om dit sommerhus projekt?

Vores byggerådgiver ringer dig op til en helt uforpligtende snak om dit projekt.... lige når det passer dig.

Ring mig op

Rasmus og jan

Overvejer du at bygge sommerhus ???

Hvis du går med en drøm om en dag at bygge et nyt sommerhus, vil vi anbefale at du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Her får du masser af god inspiration og får besked når vi afholder åbent hus i dit område.