Udstillingshuse

MIDDELFART:

STENHØJ HUSENE har bemanding i husene:
Lørdag og søndag fra kl. 13 til 16 eller efter aftale
Juli og december dog kun: Søndag kl. 13 til 16 eller efter aftale

Personlig fremvisning udenfor dette tidsrum kan aftales: Nøgle kan altid lånes i receptionen.

Byggecentrum
Hindsgavl allé 2
5500 Middelfart

SJÆLLANDS ODDE:

STENHØJ HUSENE har bemanding i huset:
Lørdag & søndag fra kl. 13 til 16 eller efter aftale

Oddenvej 153
4583 Sjællands Odde

SALG OG INFORMATION:

Rasmus Thomsen 28 87 08 01
Jan Sørensen 30 55 03 22
Niels Willer 27 79 59 33

Sommerhuse er populære som aldrig før

Vi har genopdaget glæden ved at sætte tempoet ned og bare være sammen med dem, vi holder af.

Fugtigt græs under fødderne og en kop kaffe i hånden, mens familien vågner. Der er ikke meget, der slår sådan en dansk sommermorgen i sommerhuset. Mange drømmer da også om at få deres eget fristed, og under Coronakrisen har danskerne for alvor fået øjnene op for sommerhusets mange glæder. Vi tror, at mange har opdaget glæden ved de mere nære værdier under Corona. Og med afslapning med bøger, hygge på terrassen og tid med familie og venner er det ikke svært at forstå, hvorfor sommerhuset igennem årtier har været og stadig er danskernes foretrukne fristed.

60 års erfaring

Stenhøj Husene har bygget sommerhuse, siden danskerne for alvor forelskede sig i tanken om deres eget fritidshus med plads og tid til nærvær og afslapning i 1960’erne. Tømrermester Keld Nielsen byggede det første fritidshus i landsbyen Stenhøj ved Frederikshavn i 1962, og siden har vi opført flere end 4.000 fritidshuse over hele Danmark. I dag har vi stadig hovedkontor i Frederikshavn, og der er i dag mere end 60 fast tilknyttede medarbejdere.

”Vi har altid sat en ære i at levere et resultat, vi er stolte af – og som vores kunder bliver glade for og kan trives i. Derfor gør vi os altid umage, både med at finde frem til den rette løsning for den enkelte kunde og med at producere den. Og derfor er alle vores huse også bygget af vores egne håndværkere på selve grunden og efter stolte håndværksmæssige traditioner”,

Sommerhuset skal først og fremmest være et sted, hvor familien trives. Sommerhuset er der, danskerne drømmer sig væk til et mere simpelt liv, hvor der er større frihed og mindre ansvar. Det er et sted, hvor alle nemt og hurtigt kan komme væk og ud i naturen.

Sommerhuset er en stor beslutning

Selv om sommerhuset for mange er drømmen om det mere enkle liv, så er det alligevel en stor beslutning at skulle investere i et nyt fritidshus. Der er mange ting at forholde sig til både indretningsmæssigt og økonomisk.

Hvor stort skal det være? Hvordan skal det se ud? Hvilke muligheder er der for individuelle løsninger? Er det klimavenligt? Og, hvad koster det?

Et sommerhus er for de fleste en ekstra bolig, hvor der ofte er helt specielle ønsker og behov, der skal tages højde for. Derfor er det vigtigt, at du giver dig god tid til at forberede dig bedst muligt, så du får skabt det hus, du drømmer om. Tænk processen, detaljerne og drømmene igennem i god tid, inden du går i gang. Overvej hvordan dit kommende hus skal ende med at være, allerede inden du begynder at bygge. Gør du det godt, er du sikker på at få et hus, som passer til dig og din familie i mange år frem.

Stenhøj Husene tilbyder fritidshuse indenfor fem designlinjer, der alle består af en række forskellige modeller. Her finder man både det helt klassiske sommerhus uden så mange dikkedarer – og det mere moderne og luksuriøse. Og har man særlige ønsker til sit kommende fritidshus, er der også mulighed for det. Alle modeller er optimeret i forhold til klimavenlige løsninger indenfor både energi, isolering samt døre og vinduer.

Sommerhus udstilling

Hvis du savner inspiration til dit sommerhus projekt, er du meget velkommen til at slå en smut forbi en af vores udstillinger. Her kan du aftale en uforpligtende snak med en af vores byggerådgivere, som kan hjælpe dig til at finde den helt rigtige løsning til dine behov og ønsker.

Udstilling i Middelfart

I Middelfart kan du på nuværende tidspunkt opleve 2 af vores modeller. Nemlig Black Line 105 og Nordic Line 130.

Udstillingen i Middelfart er Danmarks største byggeudstilling og derfor det helt rigtige sted at indsamle inspiration.

Udstilling på Sjællands Odde

På Sjællands Odde har du mulighed for at opleve vores Black Line 136. Kom forbi til en uforpligtende snak.

Fleksibelt typehusfirma

Vi er et typehusfirma. Men et meget fleksibelt et af slagsen. De mange års erfaring med fritids- og sommerhuse betyder, at Stenhøj Husene kan indfri stort set alle krav og ønsker. Du skal være tryg igennem hele processen. Derfor er det vigtigt, at du sikrer dig, at det byggefirma, du giver ansvaret for budget og boligdrømme, kan løse opgaven.

VORES DESIGNLINJER

BLACK LINE

LÆS MERE

LUX

LÆS MERE

LUX V

LÆS MERE

CLASSIC

LÆS MERE

NORDIC LINE

LÆS MERE