SÅDAN BYGGER VI

- Et Stenhøj-hus bliver til

Vi styrer projektet fra sokkel til indflytning

At bygge et sommerhus er et projekt, som kræver planlægning og overblik. Hos Stenhøj Husene laver vi ikke andet og er derfor rigtig gode til lige netop det.

Vores byggerådgiver vejleder dig igennem beslutningsprocessen, så du får valgt et hus, som matcher dine behov. Både når det kommer til planløsning og materialevalg. Vores rådgivere har mange års erfaring i branchen og kan derfor hjælpe dig med de helt rigtigt løsninger.

I opstartsprocessen vil du få mulighed for at besøge et af vores udstillingshuse og vi har ligeledes aftale med flere sommerhusejere, som gerne vil vise deres Stenhøj Hus frem.

På denne video, får du et indblik i hvordan et fritidshus fra Stenhøj Husene bliver til. Videoen viser opbygning af et Black Line sommerhus med ensidig taghældning. Videoen viser hele processen, fra der graves ud til sokkel og til sommerhuset er indflytningsklar.

Tilpas dit hus – hvis du ønsker det

Vi har flere standard modeller af vores sommerhuse. Men det betyder ikke at vi ikke er åbne over for Jeres ideer og ønsker. Vi laver ofte tilpassede løsninger, så vi sammen kan sikre at I får præcis det sommerhus I har drømt om.
 
Vores arkitekt sidder klar til at integrere dine ideer i den hus model, som du synes bedst om.
 
Vores modeller er som udgangspunkt med traditionelt saddeltag, men hvis I drømmer om et sommerhus med ensidig taghældning, kan det også lade sig gøre. Læs mere om ensidig taghældning her.

Vil du selv bygge en del af dit sommerhus?

Går du rundt med en lille håndværker i maven?

Hvis ønsker at bygge en del at dit sommerhus selv, er det også en mulighed hos os. Et skal-hus er en løsning, hvor vi laver huset planlægning sammen med dig og hvor vi levere og bygger råhuset.

Det vil sige at du får et hus leveret med sokkel, ydervægge, og tag. Huset er isoleret og skelettet til indervæggene er lavet. Derudover er de installationer, som sidder i sokkel og støbte gulve forberedte. 

Herefter kan du selv færdiggøre huset indvendigt, samt lave terrasse og det udvendige malerarbejde.

Kontakt os hvis du vil høre mere om mulighederne med et skal-hus.

Vi er først helt færdige når du er helt tilfreds

Vores kunders tilfredshed er altafgørende for os. Og derfor vil vi gøre hvad vi kan for at I bliver tilfredse med Jeres nye drømmehus.

Inden huset afleveres, laver vi en afleveringsrapport i samarbejde med dig. Hele huset bliver gennemgået og skulle der, imod forventning, være noget, som ikke lever op til forventningerne, sørger vi for det bliver rettet.

På den måde kan du være sikker på at overtage dit drømmehus i perfekt stand, når byggeprojektet er færdig.

Skal vi tage en snak om dit sommerhus projekt?

Vores byggerådgiver ringer dig op til en helt uforpligtende snak om dit projekt.... lige når det passer dig.

Ring mig op

Rasmus og jan

Overvejer du at bygge sommerhus ???

Hvis du går med en drøm om en dag at bygge et nyt sommerhus, vil vi anbefale at du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Her får du masser af god inspiration og får besked når vi afholder åbent hus i dit område.