OM STENHØJ HUSENE

– mere end 50 år i branchen

Stenhøj Husene er et af de ældste firmaer i branchen, og vi lægger stor vægt på gode håndværksmæssige traditioner, som vi kombinerer med moderne teknik og materialer af meget høj kvalitet.

Siden tømrermester Keld Nielsen i 1962 startede med at producere sommerhuse i landsbyen Stenhøj ved Frederikshavn, er det blevet til mere end 3500 huse. I dag har vi stadig vores hovedkontor i Frederikshavn, og der er i dag mere end 60 fast tilknyttede og meget erfarne medarbejdere, flere med mellem 30 og 40 års erfaring.

At købe nyt fritidshus er en stor beslutning. Hver gang vi afleverer et hus, ved alle hos Stenhøj Husene, at netop dette hus skal være familiens fristed i rigtig mange år – og ofte for flere generationer. Derfor gør vi os hver gang umage, så vi kan aflevere et hus vi kan være stolte af.

Vi håber vores hjemmeside vil inspirere dig til at bestille en brochure, og til at kigge indenfor et af vore udstillingshuse. Vi har fast udstilling på Byggecentrum i Middelfart og på Sjællands Odde og ellers løbende udstillinger flere steder i landet.

Stenhøj Husene Logo

Stenhøj Husene A/S
Industrivej 11
9900 Frederikshavn
Tlf. 98 47 90 55
info@stenhoj-husene.dk
CVR-nr.  32 14 86 54

Kontakt os