CLASSIC

Når man siger fritidshus, ledes tankerne for manges vedkommende let tilbage til et lille hus, med sprossede vinduer som emmer af charme, sommer og hygge.
En lille oase i sommerlandet, hvor tiden næsten står stille, et lille hus som er forbundet med familietid, udendørsliv og alt andet end vores travle hverdag.

Stenhøj Husene har med vores helt nye CLASSIC design forsøgt at indramme hele dette billede. Nu er huset færdigt, og vi glæder os til at fremvise vores allerbedste bud på det klassiske fritidshus. Vi synes stilen og detaljerne giver alt hvad vi forbinder med det klassiske sommerhus.

Størrelser
67 m2

Sovepladser
6

Antal WC
1 stk.

Brusere
1 stk.

Værelser
3 stk.

CLASSIC er byggestil, en mavefornemmelse, en stemning og charme, som vi vil kunne tilbyde på alle vores plantegninger fra øvrige husdesigns. Det vil sige at man tager en hvilken som helst plantegning, og tilfører de detaljer og materialevalg som kræves for at få den klassiske stemning og udtryk frem.

Vores CLASSIC udstillingshus på vores udstillingsområde på Sjællands Odde, har fået navnet ”Odden 67”. Naturligvis fordi huset fremvises på Odden, og fordi huset er 67 kvm. Men, der er lidt flere tanker bag hvorfor det netop blev dette hus.

Vores vision var at tegne og bygge det hus som ville passe allerbedst til Sjællands Odde, ja hele Odsherred. Og for os hos Stenhøj Husene, emmer store dele af dette store område, af netop den klassiske opfattelse af fritidshuse, og hele den stemning som man forbinder dermed.

Solrige små oaser og lysninger som gemmer sig inde mellem høje træer. Man må køre ad snirklede små veje, imellem træerne for at komme dertil….
– og det er så her, i dette billede, at vi har forsøgt at skabe det hus og den stemning som vi synes vil fuldende billedet.

Vi håber i alle vil tage godt imod vores nye CLASSIC hus, -der ligger meget kærlighed til fritidshuse bag.

PLANTEGNING

Kom op oplev “Odden 67” på Sj. Odde

Vi holder åbent weekender fra 13 – 16

Adresse:
Oddenvej 153
4583 Sjællands Odde

GALLERI

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få direkte besked, når vi arrangerer næste åbent hus arrangement i vores nye model.

BESTIL KATALOG

Bestil vores katalog i PDF format eller lad os sende det til dig med posten.

Stenhøj Husene Logo

DE FØRSTE TANKER

Du har måske allerede et klart billede af, hvordan dit nye fritidshus skal se ud – måske har du løse skitser liggende i skuffen – eller du ønsker en af vores standardmodeller…   … og er nu klar til at tage næste skridt.
Stenhøj Husene Logo

VI FØLGES AD

Hos Stenhøj Husene følger vi dig gennem projektet, og vi tager os den tid, du har behov for. Det er en stor beslutning at bygge et nyt fritidshus, derfor er det også vigtigt for os, at vi i fællesskab bruger den nødvendige tid på forarbejdet. eparation.
Stenhøj Husene Logo

DEJLIG OPLEVELSE

Stenhøj Husene er en af de ældste byggefirmaer i branchen, det er bl.a. fordi, vi fokuserer på, at det skal være en dejlig oplevelse at bygge sit drømme-fritidshus.

Overvejer du at bygge sommerhus ???

Hvis du går med en drøm om en dag at bygge et nyt sommerhus, vil vi anbefale at du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Her får du masser af god inspiration og får besked når vi afholder åbent hus i dit område.