NYHED

Barnhouse

Barnhouse serien er Nordisk stil, når den er allermest RÅ, Mørk, men samtidig VARM. Det er et design som ikke blot indbyder til ferieminder hele året, det er også blevet et design som inviterer til weekend og dagsture, -selv på en mørk og regnfuld tirsdag i November.

Måske faktisk det første Fritidshus, som faktisk tar’ sig lige så godt ud en iskold vinterdag hvor vinden rigtig bider i kinderne og sneen ligger tungt, såvel som på en varm sommerdag, hvor dagen bruges i skyggen på terrassen.

Det helt unikke er, at Barnhouse designet inviterer så tydeligt og kraftigt til begge dele, at det ikke er spor svært at se sig selv og huset i begge situationer.

Du vil i huset få fornemmelsen af, at huset passer på dig, omfavner dig og sørger for du har det godt, varmt og trygt. Der er sådan en fornemmelse af ro… – sådan, helt stille ro, hvor man bare kan lade vejret rase udenfor, og være helt ligeglad med at vejene sneer til. For hvis bare der er brænde nok til pejsen, så er ALT helt perfekt.

Sådan får vi det selv når vi sidder i vores nye Barnhouse, og vi håber og tror, at du måske vil få det på samme måde…

BARNHOUSE i 6 varianter

Vores nye designlinje Barnhouse ligger klar med 6 lækre planløsninger, i størrelser fra 79 – 147kvm boligareal, hertil store, læfyldte og overdækkede terrasser, udhuse og anneks løsninger. Alt sammen udført med lækre detaljer og materialer, samt nænsomt snedkererede specialløsninger.

Til hele designlinjen er der masser og atter masser af muligheder for ændringer, til- og fravalg samt plads til individuelle løsninger.

Vi glæder os til at fremvise vores nye lækre Designlinje for jer, -så i er alle mere end velkomne til besøge os og vores nye udstillingshus, midt på parkeringspladsen, på byggeudstillingen ”byggecentrum” i Middelfart. 

– men vi må advare, man bliver let fristet til at få sit helt eget Barnhouse! 😊

Stenhøj Husene – Fritidshuse siden 1962

Kom og oplev BARNHOUSE

Kom og oplev vores nye BARNHOUSE hos Byggecentrum i Middelfart.

Huset er åbent og bemandet hver lørdag og søndag fra kl. 13 til kl. 16.

Vi inviterer på en inspirerende og helt uforpligtende snak om dit sommerhusprojekt.

Tilmed nyhedsbrev

Hør mere om BARNHOUSE

Vil du vide mere om BARNHOUSE eller vores øvrige designlinjer, så tilmeld dig vores nyhedsbrevog få besked direkte i din indbakke.

Vi annoncerer desuden vores løbende åbent hus arrangementer via nyhedsbrevet.

Du kan til en hver tid framelde dig igen.

Overvejer du at bygge sommerhus ???

Hvis du går med en drøm om en dag at bygge et nyt sommerhus, vil vi anbefale at du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Her får du masser af god inspiration og får besked når vi afholder åbent hus i dit område.