BYGGERI

FØRSTE SPADESTIK
Alle tilladelser for evt. nedrivning og nybyggeri er på plads. Beslutningerne for placering, indretning, materialer og specielle ønsker er taget. Så er der ikke mere, der hindrer igangsætningen på stedet.

Du har nu kun tilbage at nyde ventetiden, indtil dit nye hus står færdigt. Du bliver naturligvis under selve byggeperioden orienteret om forløbet, og alt efter behov vil vi løbende have en tæt kontakt under byggeforløbet. Enkelte har små ændringer til huset undervejs, og dette imødeser vi naturligvis i videst mulig udstrækning.

NEDRIVNING
Er dit udgangspunkt en grund med en bygning, som skal rives ned, før du får dit nye fritidshus bygget. Kan du vælge at få STENHØJ HUSENE til at løse opgaven.

UNDER JORDEN
STENHØJ HUSENE har høje kvalitetskrav, derfor du bør vælge at få udført en jordbundsundersøgelse. Den danner grundlag for, at fundamentet er medvirkende til at dit fritds- eller sommerhus står solidt i mange år frem.

OVER JORDEN
Den resterende del af byggeriet gennemføres. Afhængigt af om du har valgt RÅHUS eller FÆRDIGBYG, vil du være med til at bidrage til byggeriet i samarbejde med STENHØJ HUSENEs erfarne og dygtige håndværkere kender alle processer og teknikker.

Du kan altid læse nærmere om ydelserne i Produktbeskrivelsen.